Personvernerklæring

Personvernerklæring


1. Beskrivelse av tjenesten
Denne personvernerklæringen er ment å informere deg om informasjonen og dataene som samles inn av HairTV ("oss", "vi") når du bruker tjenesten, hvordan vi lagrer informasjonen din, informasjon vi samler inn og i den grad informasjonen din kan brukes .

HairTV tar personvernet ditt på alvor. Vi verken leier, selger eller deler din personlige informasjon til tredjeparter, bortsett fra det som er oppført nedenfor. Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen, du er en registrert HairTV-bruker, og vi vil prøve å informere deg om eventuelle vesentlige endringer via e -post. Ellers kan du sjekke tilbake på nettstedet for den siste og mest oppdaterte personvernerklæringen som er lagt ut her. HairTV gir deg muligheten til å gå gjennom, fjerne og endre all personlig informasjon du har gitt tidligere i henhold til databeskyttelsesloven. Ta kontakt med oss direkte via e -post for å gjøre endringer i dine personlige opplysninger. Du kan også oppdatere personopplysningene dine ved å logge deg på HairTV -kontoen din og oppdatere informasjonen din ved å klikke på brukernavnet ditt øverst til høyre på siden og deretter klikke på Innstillinger.


2. Datainnsamling og bruk
Vi samler bare inn personopplysningene du velger å gi oss under registreringsprosessen. Som en del av registreringsprosessen for å kunne bruke HairTV -tjenestene må du gi oss ditt fulle navn, adresse, e -postadresse, telefon, land, postnummer og faktureringsinformasjon, inkludert kredittkortdata, Paypal og Google Checkout informasjon. All data lagres i USA. Du kan velge å ikke oppgi informasjonen ovenfor, men du vil da ikke kunne bruke HairTVs tjenester eller visse funksjoner. Vi beholder dataene dine i opptil 30 dager etter at kontoen din er slettet. Etter de 30 dagene er alle dataene dine fullstendig fjernet fra systemet vårt.


3. Analytics
Vi kan samle inn og lagre viss informasjon om din interaksjon med HairTV nettstedet og tjenester, inkludert informasjonskapsler, IP -adresser, nettlesertype, enhetstype, plassering, Internett -leverandør (ISP), inn- og utgangssider, operativsystemer, klokkeslett/dato -stempler og andre relaterte data. HairTV bruker denne informasjonen for å forbedre kvaliteten på våre tjenester og produkter. Hvis du velger å avslå informasjonskapsler via nettleseren din, har du noen begrensninger i bruk av HairTVs tjenester.


4. Epostmeldinger
Når du registrerer deg for å bruke HairTVs tjenester eller ved å kjøpe produkter fra en leverandør som bruker HairTVs tjenester, blir e -posten din automatisk oppført i listen for HairTV. Du vil motta velkomstinformasjon, kontoinformasjon og annen markedsføringsrelatert informasjon relatert til HairTVs tjenester og produkter du så og kjøpte. Du kan også motta periodiske e -postmeldinger fra oss for å varsle deg om nye funksjoner, produkter, titler og annen relatert informasjon for HairTV. Du kan velge å velge bort å motta e -post fra HairTV, men hvis du velger å gjøre det, vil du ikke motta forespørsler om teknisk støtte, kontooppdateringer og varsler, produktoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer eller oppdateringer av vilkårene, oppdateringer til personvernerklæringen til HairTV. Når som helst, hvis du glemmer kontoinformasjonen din, kan du logge deg tilbake til HairTV-nettstedet og klikke på glemt pålogging på skjermen for påloggingsområdet. En kobling for tilbakestilling av passord vil bli sendt til deg med ytterligere trinn for å tilbakestille kontoinformasjonen din.


5. Forretningsovergang
I tilfelle HairTV går gjennom en virksomhetsovergang, for eksempel en fusjon, oppkjøp av eller med et annet selskap, inkludert delvis eller alle eiendeler, vil all personlig identifiserbar informasjon vi har registrert sannsynligvis bli overført med overgangen.


6. Sikkerhet
Vi bruker og beskytter alle data med SSL -kryptering og andre sikkerhetstiltak for å sikre at dataene dine er beskyttet og trygge. Vær imidlertid oppmerksom på at mens vi tar ekstra tiltak for å beskytte dataene dine og integriteten til informasjonen din, kan vi ikke garantere at våre sikkerhetstiltak forhindrer uautorisert tilgang. Gjør de riktige trinnene for å opprettholde sikkerheten til kontoinformasjonen din. Vi anbefaler på det sterkeste at du angir passord som er vanskelig å gjette for den registrerte kontoen din med HairTV for å sikre at andre enkelt gjetter passordet ditt.


7. Forandringer på personvernerklæringene
Eventuelle endringer vi gjør i personvernerklæringen vår i fremtiden, vil bli lagt ut på denne siden og, når det er hensiktsmessig, bli varslet til deg via e-post.


8. Dine rettigheter
Du har rett til å be oss om ikke å behandle personopplysningene dine for markedsføringsformål. Du kan utøve den retten ved å kontakte oss på epost.


9. Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse retningslinjene eller noen av selskapets navn, tjenester eller funksjoner, ikke nøl med å kontakte oss på epost.